Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Drojderii Fc Vel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pâslaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marga komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Boldici verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Năstăsescu met de inworp. Pantea rent richting de bal. Pantea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga is nu in balbezit. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tache probeert naar een medespeler te passen. Pantea is nu in balbezit. Pantea passt de bal in één keer door. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Drojderii - Fc Vel 1:0

27e minuut.
Doncu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Săndiţă de bal onder controle te krijgen. Surdu is nu in balbezit. Surdu schiet op doel. Buhănescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Bochinsky met een harde bal richting middenveld. Pintea kopt de bal weg. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Bochinsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 45%, Fc Vel 55%.
F.C. Drojderii - Fc Vel 1:0

47e minuut.
Pantea passt de bal met de wreef. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cãrbunaru probeert de bal aan de voet te houden. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea begaat een overtreding. Pintea krijgt een gele kaart. Pantea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pantea kan niet meer verder spelen. Scalat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Drojderii 41%, Fc Vel 59%.
F.C. Drojderii - Fc Vel 1:0