Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ootelu F.C. Drojderii
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Botezan is nu in balbezit. Botezan geeft een lange en hoge pass. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ootelu - F.C. Drojderii 0:1

12e minuut.
Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Atasie onderschept slim de pass. Atasie probeert naar een medespeler te passen. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Mormocea is nu in balbezit. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... Petrache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ootelu - F.C. Drojderii 0:2

27e minuut.
Milosteanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tache komt het veld opgelopen. Botezan met een snelle inworp. Pantea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mitroiu passt de bal zonder na te denken. Pantea met een sublieme pass. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru schiet op doel. Petrache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ootelu - F.C. Drojderii 0:3

35e minuut.
Atasie onderschept slim de pass. Atasie speelt de bal door. Klungelig pakt Minea de bal. Minea geeft de bal voor. Buhănescu kopt de bal weg. Bochinsky bokst de bal weg.

37e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu geeft de bal voor. Mormocea controleert de bal met de borst. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Horodinca kopt de bal weg. Pantea is nu in balbezit. Pantea passt de bal in één keer door. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ootelu - F.C. Drojderii 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 62%, F.C. Drojderii 38%.
Ootelu - F.C. Drojderii 0:4

52e minuut.
Botezan met een snelle inworp. Atasie rent richting de bal. Atasie speelt de bal door. Klungelig pakt Lăcustă de bal. Lăcustă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pruteanu onderschept slim de pass. Catalan is nu in balbezit. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mitroiu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botezan met de inworp. Klungelig pakt Pantea de bal. Pantea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tache passt de bal in één keer door. Năstăsescu is nu in balbezit. Vlahuţă maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vlahuţă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vlahuţă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Klungelig pakt Atasie de bal. Atasie geeft de bal voor. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ootelu 52%, F.C. Drojderii 48%.
Ootelu - F.C. Drojderii 0:4