Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Tg. Frumos Fc Vel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Labiş probeert naar een medespeler te passen. Tontu is nu in balbezit. Tontu passt de bal zonder na te denken. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea schiet op doel. Majaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Cioropina rent richting de bal. Cioropina geeft een lange en hoge pass. Deacon rent richting de bal. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea draait met de bal, schiet en ... Majaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - Fc Vel 1:0

13e minuut.
Deacon passt de bal met de wreef. Tontu rent richting de bal. Tontu met een sublieme pass. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - Fc Vel 2:0

19e minuut.
Gherea rent richting de bal. Deacon is nu in balbezit. Pintea is nu in balbezit. Deacon onderschept slim de pass. Deacon draait met de bal, schiet en ... Majaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dumitrache passt de bal zonder na te denken. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina onderschept slim de pass. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Surdu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea is nu in balbezit. Deacon rent richting de bal. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Majaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici probeert naar een medespeler te passen. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - Fc Vel 2:1

40e minuut.
Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon passt de bal in één keer door. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea draait met de bal, schiet en ... Majaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Tg. Frumos - Fc Vel 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 42%, Fc Vel 58%.
FC Viitorul Tg. Frumos - Fc Vel 3:1

53e minuut.
Tontu probeert naar een medespeler te passen. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Gherea rent richting de bal. Gherea haalt uit met een fantastische trap. Amariei probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tontu rent richting de bal. Tontu draait met de bal, schiet en ... Majaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu onderschept slim de pass. Surdu passt de bal in één keer door. Ciucă rent richting de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Botea met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doru met een snelle inworp. Tontu is nu in balbezit. Tontu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Gherea speelt de bal door. Tontu probeert naar een medespeler te passen. Deacon is nu in balbezit. Deacon schiet op doel. Majaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Tg. Frumos 53%, Fc Vel 47%.
FC Viitorul Tg. Frumos - Fc Vel 3:1