Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Vel FC Viitorul Tg. Frumos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu met een sublieme pass. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Surdu is nu in balbezit. Labiş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Surdu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Surdu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Opriş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - FC Viitorul Tg. Frumos 1:0

30e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon rent richting de bal. Gherea is nu in balbezit. Gherea schiet op doel. Amariei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vel - FC Viitorul Tg. Frumos 1:1

34e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu onderschept slim de pass. Surdu probeert naar een medespeler te passen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Deacon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tontu rent richting de bal. Tontu passt de bal in één keer door. Deacon rent richting de bal. Deacon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Vel - FC Viitorul Tg. Frumos 1:2

37e minuut.
Gherea passt de bal met de wreef. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu passt de bal met de wreef. Deacon is nu in balbezit. Deacon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stoian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doncu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 52%, FC Viitorul Tg. Frumos 48%.
Fc Vel - FC Viitorul Tg. Frumos 1:2

58e minuut.
Botea met de inworp. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea met een sublieme pass. Surdu is nu in balbezit. Surdu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cioropina rent richting de bal. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă rent richting de bal. Surdu is nu in balbezit. Surdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Vel - FC Viitorul Tg. Frumos 2:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Vărzaru kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Vel 37%, FC Viitorul Tg. Frumos 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Vel - FC Viitorul Tg. Frumos 2:2