Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cs Poli Iasi AS SR BRAȘOV
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Pănican geeft de bal voor. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian haalt uit met een fantastische trap. Petre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Leanca verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin rent richting de bal. Ciminian met een sublieme pass. Toderaş is nu in balbezit. Toderaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bolovan passt de bal met de wreef. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş onderschept slim de pass. Toderaş draait met de bal, schiet en ... Baltariu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş is nu in balbezit. Toderaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Perianu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eftene de bal. Eftene speelt de bal door. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş haalt uit met een fantastische trap. Chiţul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Voichin rent richting de bal. Voichin passt de bal zonder na te denken. Velcu controleert de bal met de borst. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş haalt uit met een fantastische trap. Chiţul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Nae geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristea met de inworp. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Eftene maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş onderschept slim de pass. Toderaş probeert naar een medespeler te passen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian onderschept slim de pass. Olivian speelt de bal door. Leanca rent richting de bal. Leanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin rent richting de bal. Sucă rent richting de bal. Sucă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Constantin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pănican neemt de hoekschop. Voichin controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pănican zal de hoekschop nemen. Voichin kan de bal niet met de borst controleren. Marian rent richting de bal. Marian schiet op doel. Petre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Chiţul trapt de bal weg van het doel. Olivian kopt de bal weg. Marian rent richting de bal. Leanca rent richting de bal. Leanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Velcu rent richting de bal. Toderaş rent richting de bal. Toderaş speelt de bal door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Olivian probeert naar een medespeler te passen. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin rent richting de bal. Marian onderschept slim de pass. Marian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs Poli Iasi 37%, AS SR BRAȘOV 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cs Poli Iasi - AS SR BRAȘOV 0:0

55e minuut.
Olivian passt de bal in één keer door. Marian is nu in balbezit. Voichin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voichin krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian verovert de bal door een tackle van achteren. Ciminian met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Nae met een harde bal richting middenveld. Leanca is nu in balbezit. Leanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chiţul trapt de bal weg van het doel. Voichin kopt de bal weg. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristea geeft de bal voor. Chiţul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan is nu in balbezit. Toderaş is nu in balbezit. Toderaş draait met de bal, schiet en ... Chiţul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs Poli Iasi - AS SR BRAȘOV 1:0

85e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal in één keer door. Toderaş is nu in balbezit. Toderaş schiet op doel. Chiţul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs Poli Iasi - AS SR BRAȘOV 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs Poli Iasi 42%, AS SR BRAȘOV 58%.
Cs Poli Iasi - AS SR BRAȘOV 2:0