Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Targu Mures FC Petrolul 1924
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Stolojan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscă met de inworp. Riucu is nu in balbezit. Riucu draait met de bal, schiet en ... Paal! Virtejaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - FC Petrolul 1924 1:0

9e minuut.
Stolojan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciauşoiu. Stolojan raakt geblesseerd tijdens het duel. Armeanca met een snel genomen vrije trap. Dumitriu heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean is nu in balbezit. Paal! Fizedean rent richting de bal. De bal raakt de paal. Fizedean draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Targu Mures - FC Petrolul 1924 1:1

15e minuut.
Armeanca is nu in balbezit. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal met de wreef. Riucu is nu in balbezit. Riucu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean onderschept slim de pass. Fizedean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nicolici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu begaat een overtreding. Predoiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Predoiu kan niet meer verder spelen. Sălăgeanu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciauşoiu met de inworp. Arcoş speelt de bal door. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal zonder na te denken. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Virtejaru speelt de bal door. Ilionescu kopt de bal weg. Cioban rent richting de bal. Cioban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arcoş is nu in balbezit. Arcoş speelt de bal door. Riucu met een sublieme pass. Cioban rent richting de bal. Cioban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ilionescu geeft de bal voor. Stolojan rent richting de bal. Cioban onderschept slim de pass. Cioban haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 31%, FC Petrolul 1924 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Targu Mures - FC Petrolul 1924 1:1

54e minuut.
Armeanca speelt de bal door. Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş speelt de bal door. Cioban is nu in balbezit. Cioban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Arcoş geeft een lange en hoge pass. Cioban probeert de bal aan de voet te houden. Stolojan rent richting de bal. Riucu onderschept slim de pass. Riucu schiet op doel. Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mazilu heeft problemen om de bal te vangen. Riucu is nu in balbezit. Riucu passt de bal met de wreef. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Boldurescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riucu controleert de bal met de borst. Ilionescu speelt de bal door. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 31%, FC Petrolul 1924 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Targu Mures - FC Petrolul 1924 1:1