Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Virgen del Camino Real Botosani
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Ceauşu onderschept slim de pass. Ceauşu geeft de bal voor. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Rogozneanu geeft een hoge lob. Bucelea kopt de bal weg. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Silveanu met de inworp. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu passt de bal in één keer door. Puchici is nu in balbezit. Puchici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Virgen del Camino 54%, Real Botosani 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Virgen del Camino - Real Botosani 0:0

48e minuut.
Silveanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ioanid de bal. Ioanid passt de bal zonder na te denken. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Puchici verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha onderschept slim de pass. Dolha speelt de bal door. Daar is Bunghez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Virgen del Camino - Real Botosani 0:1

61e minuut.
Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu geeft een hoge lob. Silveanu probeert de bal aan de voet te houden. Şofrone rent richting de bal. Şofrone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nasolu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ceauşu met een snelle inworp. Ioanid rent richting de bal. Ioanid geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Virgen del Camino 46%, Real Botosani 54%.
La Virgen del Camino - Real Botosani 0:1