Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC steaua 1995 Fc Dascalanii
Normal Tactiek MADA
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Laurel niet meer kan verder spelen.

15e minuut.
Angelescu rent richting de bal. Carp verovert de bal door een tackle van achteren. Carp met een sublieme pass. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lăpădat kopt de bal weg. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu onderschept slim de pass. Angelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC steaua 1995 - Fc Dascalanii 0:1

23e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Angelescu heeft problemen om de bal te vangen. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelescu rent richting de bal. Angelescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tofan passt de bal met de wreef. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC steaua 1995 74%, Fc Dascalanii 26%.
FC steaua 1995 - Fc Dascalanii 0:1

67e minuut.
Telvi geeft een lange en hoge pass. Ovedenie speelt de bal door. Eftene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Telvi is nu in balbezit. Telvi passt de bal in één keer door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC steaua 1995 63%, Fc Dascalanii 37%.
FC steaua 1995 - Fc Dascalanii 0:1