Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio Sibiu La Virgen del Camino
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Scamă rent richting de bal. Scamă passt de bal met de wreef. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - La Virgen del Camino 1:0

10e minuut.
Tağıyev kopt de bal weg. Daar is Grama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grama probeert naar een medespeler te passen. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Neres geeft een lange en hoge pass. Cazan heeft problemen om de bal te vangen. Eftimescu rent richting de bal. Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. Cazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ceauşu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea onderschept slim de pass. Udrea met een sublieme pass. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Horda geeft een hoge lob. Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu passt de bal in één keer door. Cazan is nu in balbezit. Cazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea speelt de bal door. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - La Virgen del Camino 2:0

43e minuut.
Grama kopt de bal weg. Daar is Şofrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scamă met een sublieme pass. Cazan rent richting de bal. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 31%, La Virgen del Camino 69%.
Lazio Sibiu - La Virgen del Camino 2:0

62e minuut.
Dolha rent richting de bal. Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Grama passt de bal in één keer door. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bunghez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cazan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - La Virgen del Camino 3:0

64e minuut.
Scamă passt de bal met de wreef. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal met de wreef. Scamă is nu in balbezit. Scamă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Horda geeft een lange en hoge pass. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft een hoge lob. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - La Virgen del Camino 4:0

70e minuut.
Grama is nu in balbezit. Grama geeft de bal voor. Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scamă is nu in balbezit. Scamă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Grama geeft een hoge lob. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Udrea onderschept slim de pass. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 23%, La Virgen del Camino 77%.
Lazio Sibiu - La Virgen del Camino 4:0