Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raducaneni AEL petrolul fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa passt de bal zonder na te denken. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raducaneni AEL - petrolul fc 1:0

11e minuut.
Proteasa rent richting de bal. Proteasa passt de bal zonder na te denken. Varjan rent richting de bal. Butacu verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ciubotariu speelt de bal door. Marză bereikt de bal nog maar net als eerste. Marză probeert naar een medespeler te passen. Butacu is nu in balbezit. Butacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bogdan geeft de bal voor. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vulpeş neemt de hoekschop. Chiran bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raducaneni AEL 41%, petrolul fc 59%.
Raducaneni AEL - petrolul fc 1:0

49e minuut.
Proteasa met een sublieme pass. Butacu is nu in balbezit. Varjan rent richting de bal. Butacu verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Nistorescu trapt de bal weg van het doel. Niculaie kopt de bal weg. Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ignat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristea speelt de bal door. Butacu rent richting de bal. Butacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raducaneni AEL - petrolul fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raducaneni AEL 38%, petrolul fc 62%.
Raducaneni AEL - petrolul fc 2:0