Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC steaua 1995 La Virgen del Camino
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 23.8
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Carp heeft problemen om de bal te vangen. Şofrone verovert de bal door een tackle van achteren. Şofrone speelt de bal door. Klungelig pakt Selymes de bal. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:1

23e minuut.
Carp met een sublieme pass. Crisan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carp. Carp krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Carp speelt de bal door. Roşu is nu in balbezit. Roşu met een sublieme pass. Moţoc rent richting de bal. Moţoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mânzeanu met een sublieme pass. Crisan rent richting de bal. Crisan passt de bal zonder na te denken. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:2

38e minuut.
Carp geeft een hoge lob. Prisecari kopt de bal weg. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC steaua 1995 55%, La Virgen del Camino 45%.
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:3

47e minuut.
Pitu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mânzeanu met de inworp. Crisan is nu in balbezit. Crisan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:4

52e minuut.
Tofan probeert naar een medespeler te passen. Carp heeft problemen om de bal te vangen. Crisan rent richting de bal. Crisan schiet op doel. Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:5

78e minuut.
Crisan geeft de bal voor. Godri speelt de bal door. Tudor rent richting de bal. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu geeft de bal voor. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC steaua 1995 59%, La Virgen del Camino 41%.
FC steaua 1995 - La Virgen del Camino 0:6