Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
petrolul fc Lazio Sibiu
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 35
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. Cazan rent richting de bal. Cosma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cazan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cazan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - Lazio Sibiu 0:1

3e minuut.
Udrea met een sublieme pass. Scamă met een sublieme pass. Cazan is nu in balbezit. Cazan schiet op doel. Varjan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Beştea rent richting de bal. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Chiran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varjan is nu in balbezit. Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. Cazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Cercel speelt de bal door. Scamă is nu in balbezit. Scamă met een sublieme pass. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Udrea speelt de bal door. Cercel is nu in balbezit. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Chiran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel is nu in balbezit. Cercel geeft de bal voor. Cazan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - Lazio Sibiu 0:2

29e minuut.
Scamă draait met de bal, schiet en ... Varjan probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cercel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ţirtea kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Scamă passt de bal met de wreef. Udrea rent richting de bal. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes onderschept slim de pass. Reyes met een sublieme pass. Cazan rent richting de bal. Cazan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiran met een sublieme pass. Reyes is nu in balbezit. Reyes speelt de bal door. Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Chiran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Neres geeft een hoge lob. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Reyes speelt de bal door. Cazan rent richting de bal. Cazan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Cazan rent richting de bal. Cazan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - Lazio Sibiu 0:3

43e minuut.
Niculaie passt de bal met de wreef. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă passt de bal met de wreef. Cazan is nu in balbezit. Cazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chiran met een harde bal richting middenveld. Udrea kopt de bal weg. Cosma probeert de bal met de borst te controleren. Cazan onderschept slim de pass. Cazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ţirtea de bal. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 81%, Lazio Sibiu 19%.
petrolul fc - Lazio Sibiu 0:3

48e minuut.
Udrea passt de bal met de wreef. Cercel is nu in balbezit. Cercel met een sublieme pass. Scamă rent richting de bal. Scamă geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Theodor is nu in balbezit. Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal zonder na te denken. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - Lazio Sibiu 0:4

54e minuut.
Scamă passt de bal in één keer door. Cazan rent richting de bal. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. Cazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Udrea onderschept slim de pass. Udrea met een sublieme pass. Scamă speelt de bal door. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea onderschept slim de pass. Scamă speelt de bal door. Cazan is nu in balbezit. Cazan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cazan is nu in balbezit. Cosma rent richting de bal. Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă rent richting de bal. Scamă draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Udrea met een sublieme pass. Grama heeft problemen om de bal te vangen. Grama probeert naar een medespeler te passen. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama passt de bal met de wreef. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Holban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - Lazio Sibiu 1:4

74e minuut.
Klungelig pakt Spinu de bal. Reyes met een sublieme pass. Cazan heeft problemen om de bal te vangen. Cazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - Lazio Sibiu 1:5

77e minuut.
Horda met de inworp. Udrea rent richting de bal. Udrea speelt de bal door. Cazan rent richting de bal. Cazan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cosma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Horda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grama rent richting de bal. Grama passt de bal zonder na te denken. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Niculaie heeft problemen om de bal te vangen. Scamă is nu in balbezit. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Cazan rent richting de bal. Cazan schiet op doel. Chiran bokst de bal weg.

88e minuut.
Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Varjan de bal. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 66%, Lazio Sibiu 34%.
petrolul fc - Lazio Sibiu 1:5