Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio Sibiu FC steaua 1995
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 16.3
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Cercel geeft de bal voor. Scamă kopt de bal weg. Cazan is nu in balbezit. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Godri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Reyes met een snelle inworp. Tofan rent richting de bal. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă geeft een hoge lob. Cazan krijgt zijn hoofd ertegen. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Balaban rent richting de bal. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grama. Moţoc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balaban komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pitu heeft problemen om de bal te vangen. Scamă geeft een hoge lob. Godri heeft problemen om de bal te vangen. Cazan rent richting de bal. Cazan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 41%, FC steaua 1995 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazio Sibiu - FC steaua 1995 0:0

47e minuut.
Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Scamă is nu in balbezit. Scamă passt de bal zonder na te denken. Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft de bal voor. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Neres met de inworp. Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft een lange en hoge pass. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - FC steaua 1995 1:0

62e minuut.
Pitu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cercel is nu in balbezit. Cercel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cazan is nu in balbezit. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel passt de bal zonder na te denken. Daar is Scamă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scamă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cercel speelt de bal door. Scamă is nu in balbezit. Scamă passt de bal in één keer door. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grama kopt de bal weg. Scamă is nu in balbezit. Scamă speelt de bal door. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Sibiu - FC steaua 1995 2:0

87e minuut.
Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă speelt de bal door. Cercel is nu in balbezit. Cercel geeft een lange en hoge pass. Godri heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Sibiu 17%, FC steaua 1995 83%.
Lazio Sibiu - FC steaua 1995 2:0