Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Bihor Romania R
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


13e minuut.
Jelescu geeft de bal voor. Mărculescu rent richting de bal. Cucu verovert de bal door een tackle van achteren. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ursuţ speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Văduva de bal onder controle te krijgen. Cintezoi is nu in balbezit. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bihor - Romania R 0:1

18e minuut.
Veseliu passt de bal zonder na te denken. Nicodin geeft een lange en hoge pass. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Cetină rent richting de bal. Cetină haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cintezoi rent richting de bal. Veseliu rent richting de bal. Văduva rent richting de bal. Văduva draait met de bal, schiet en ... Mavrocordat probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cetină kopt de bal weg. Cucu is nu in balbezit. Nichifor rent richting de bal. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu geeft een hoge lob. Nichifor rent richting de bal. Cetină verovert de bal door een tackle van achteren. Cetină schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bihor 47%, Romania R 53%.
FC Viitorul Bihor - Romania R 0:1

50e minuut.
Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu is nu in balbezit. Statu onderschept slim de pass. Statu geeft de bal voor. Cetină springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Viitorul Bihor - Romania R 1:1

51e minuut.
Perianu rent richting de bal. Perianu passt de bal met de wreef. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină onderschept slim de pass. Cetină speelt de bal door. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Vişinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Perianu rent richting de bal. Perianu geeft een lange en hoge pass. Cosmin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Bihor - Romania R 1:2

79e minuut.
Perianu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boldici komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ciorbea passt de bal met de wreef. Văduva is nu in balbezit. Mavrocordat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văduva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cintezoi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Bihor 58%, Romania R 42%.
FC Viitorul Bihor - Romania R 1:2