Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FALTICENI Fc Steaua De Mare
Normal Tactiek 532 def
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 12.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Dăncescu met een harde bal richting middenveld. Plesca kopt de bal weg. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu schiet op doel. Ispas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

16e minuut.
Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici passt de bal zonder na te denken. Mihu probeert de bal aan de voet te houden. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş met een sublieme pass. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Latovlevici verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky met een sublieme pass. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FALTICENI 66%, Fc Steaua De Mare 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEAUA FALTICENI - Fc Steaua De Mare 0:0

52e minuut.
Chirilă met een snelle inworp. Mărculescu is nu in balbezit. Frăţilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frăţilă krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Plesca heeft problemen om de bal te vangen. Floarea rent richting de bal. Floarea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Răducanu de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guţu probeert de bal met de borst te controleren. Ispas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mezaroş is nu in balbezit. Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Bobeş rent richting de bal. Bobeş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FALTICENI - Fc Steaua De Mare 0:1

82e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărculescu met een snelle inworp. Plesca rent richting de bal. Plesca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Bobeş rent richting de bal. Bobeş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FALTICENI 67%, Fc Steaua De Mare 33%.
STEAUA FALTICENI - Fc Steaua De Mare 0:1