Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FALTICENI uoasf123@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică speelt de bal door. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lică trapt de bal weg. Mezaroş kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Galdea probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Ionică met een sublieme pass. Lică is nu in balbezit. Floarea rent richting de bal. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FALTICENI 34%, uoasf123@yahoo.com 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEAUA FALTICENI - uoasf123@yahoo.com 0:0

50e minuut.
Ionică passt de bal met de wreef. Marcu rent richting de bal. Marcu probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FALTICENI - uoasf123@yahoo.com 1:0

58e minuut.
Guran verovert de bal door een tackle van achteren. Guran speelt de bal door. Tâlvan onderschept slim de pass. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STEAUA FALTICENI - uoasf123@yahoo.com 1:1

59e minuut.
Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic passt de bal zonder na te denken. Muntenuş is nu in balbezit. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip schiet op doel. Dăncescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Guran verovert de bal door een tackle van achteren. Guran geeft een lange en hoge pass. Mihu kopt de bal weg. Butnăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butnăreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş onderschept slim de pass. Marcu onderschept slim de pass. Marcu schiet op doel. Dăncescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Floarea haalt uit met een fantastische trap. Galdea kopt de bal weg. Mihu controleert de bal met de borst. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FALTICENI 45%, uoasf123@yahoo.com 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEAUA FALTICENI - uoasf123@yahoo.com 1:1