Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Steaua De Mare C.FReal Madrid
532 def Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
12.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Răducanu passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu rent richting de bal. Răducanu maakt een afschuwelijke overtreding. Răducanu krijgt een gele kaart. Mureşeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cornea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Gherase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Steaua De Mare - C.FReal Madrid 1:0

11e minuut.
Goga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coranga met de inworp. Rucăreanu is nu in balbezit. Rucăreanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rucăreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hristea komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Răducanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coranga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristea rent richting de bal. Hristea geeft een hoge lob. Ispas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Mătăsaru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Steaua De Mare - C.FReal Madrid 1:1

37e minuut.
Cornea passt de bal met de wreef. Decebal rent richting de bal. Latovlevici rent richting de bal. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu schiet op doel. Gherase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Cristea is nu in balbezit. Bobeş onderschept slim de pass. Bobeş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Steaua De Mare - C.FReal Madrid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Steaua De Mare 48%, C.FReal Madrid 52%.
Fc Steaua De Mare - C.FReal Madrid 2:1

51e minuut.
Decebal verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal passt de bal in één keer door. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga geeft een lange en hoge pass. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Mureşeanu de bal. Răducanu rent richting de bal. Mureşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşeanu schiet op doel. Gherase probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Steaua De Mare - C.FReal Madrid 3:1

70e minuut.
Răducanu probeert naar een medespeler te passen. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Gherase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bălcescu heeft problemen om de bal te vangen. Hristea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deleanu. Hristea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Klungelig pakt Goga de bal. Coranga rent richting de bal. Răducanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răducanu krijgt een gele kaart. Coranga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mătăsaru legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Steaua De Mare - C.FReal Madrid 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Steaua De Mare 40%, C.FReal Madrid 60%.
Fc Steaua De Mare - C.FReal Madrid 3:2