Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cluj City Night 2021
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Crişan passt de bal in één keer door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - City Night 2021 0:1

4e minuut.
Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Oprică met een sublieme pass. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic rent richting de bal. Andronic met een sublieme pass. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - City Night 2021 0:2

28e minuut.
Inworp. Petrache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grămadă met een sublieme pass. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - City Night 2021 0:3

31e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Mihliuc rent richting de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Preda bokst de bal weg.

34e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Coman geeft de bal voor. Oprică probeert de bal aan de voet te houden. Grămadă met een sublieme pass. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Andronic is nu in balbezit. Andronic met een sublieme pass. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - City Night 2021 0:4

44e minuut.
Andronic passt de bal met de wreef. Coman rent richting de bal. Coman geeft een hoge lob. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - City Night 2021 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 58%, City Night 2021 42%.
cluj - City Night 2021 0:5

52e minuut.
Stănăşilă met een sublieme pass. Oprică rent richting de bal. Oprică speelt de bal door. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - City Night 2021 1:5

62e minuut.
Ursache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vitomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitomir met een sublieme pass. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 63%, City Night 2021 37%.
cluj - City Night 2021 1:5