Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihai4345 FC DONAUHAFEN BRAILA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Klungelig pakt Davidovici de bal. Grecea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meleşteu. Meleşteu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lăpădat is nu in balbezit. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu passt de bal met de wreef. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. Rusoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:1

15e minuut.
Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu onderschept slim de pass. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Siperco rent richting de bal. Siperco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea probeert naar een medespeler te passen. Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Inworp. Rovine met een snelle inworp. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihai4345 59%, FC DONAUHAFEN BRAILA 41%.
mihai4345 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:1

61e minuut.
Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat speelt de bal door. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Butucea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rovine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Meleşteu passt de bal zonder na te denken. Boldurescu is nu in balbezit. Aplea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boldurescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldurescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihai4345 58%, FC DONAUHAFEN BRAILA 42%.
mihai4345 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:1