Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajmi FC Târgu-Lăpus
Normal Tactiek 11 def
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 36.6
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Vaník probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore met een sublieme pass. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:1

16e minuut.
Covrig onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gheorghiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aquilino springt en kopt de bal. Ghişoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:2

18e minuut.
Waleczek met de inworp. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore passt de bal zonder na te denken. Aquilino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel met een sublieme pass. Vasiliu is nu in balbezit. Gheorghiu onderschept slim de pass. Gheorghiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:3

26e minuut.
Waleczek met een sublieme pass. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu begaat een overtreding. Rujoiu krijgt een gele kaart. Döbbel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waleczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Döbbel rent richting de bal. Döbbel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore is nu in balbezit. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Döbbel is nu in balbezit. Döbbel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:4

44e minuut.
Ciumak passt de bal zonder na te denken. Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal in één keer door. Döbbel is nu in balbezit. Döbbel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajmi 82%, FC Târgu-Lăpus 18%.
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:4

48e minuut.
Sansalvatore rent richting de bal. Sansalvatore passt de bal zonder na te denken. Döbbel is nu in balbezit. Döbbel draait met de bal, schiet en ... Ghişoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio speelt de bal door. Döbbel is nu in balbezit. Döbbel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Opriţa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaník is nu in balbezit. Vaník passt de bal met de wreef. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore passt de bal in één keer door. Daar is Aquilino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquilino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Aquilino rent richting de bal. Aquilino passt de bal met de wreef. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Aquilino is nu in balbezit. Aquilino passt de bal met de wreef. Döbbel rent richting de bal. Döbbel schiet op doel. Carcalete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:5

74e minuut.
Waleczek is nu in balbezit. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Döbbel heeft problemen om de bal te vangen. Döbbel draait met de bal, schiet en ... Covrig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Raţă onderschept slim de pass. Waleczek onderschept slim de pass. Waleczek geeft de bal voor. Aquilino rent richting de bal. Aquilino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Avram kopt de bal weg. Jeans is nu in balbezit. Jeans geeft de bal voor. Klungelig pakt Döbbel de bal. Döbbel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajmi 78%, FC Târgu-Lăpus 22%.
Rajmi - FC Târgu-Lăpus 0:6