Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Night 2021 FC DONAUHAFEN BRAILA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic onderschept slim de pass. Andronic passt de bal met de wreef. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Grămadă geeft de bal voor. Klungelig pakt Cristache de bal. Cristache geeft een hoge lob. Meleşteu heeft problemen om de bal te vangen. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:1

16e minuut.
Dascălu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădiţă met een snelle inworp. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă geeft een hoge lob. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldescu met de inworp. Bădiţă is nu in balbezit. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:2

29e minuut.
Dumitrache geeft een hoge lob. Inworp. Coman met de inworp. Andronic rent richting de bal. Andronic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Preda trapt de bal weg van het doel. Butucea kopt de bal weg. Boldurescu probeert de bal aan de voet te houden. Toader rent richting de bal. Toader haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Night 2021 56%, FC DONAUHAFEN BRAILA 44%.
City Night 2021 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:2

46e minuut.
Petrache geeft een hoge lob. Cristache is nu in balbezit. Cristache geeft een lange en hoge pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:3

74e minuut.
Dascălu passt de bal in één keer door. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Săndiţă de bal. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Night 2021 60%, FC DONAUHAFEN BRAILA 40%.
City Night 2021 - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:3