Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shape FC FC Târgu-Lăpus
Normal Tactiek psg1
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 24.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Mirancea is nu in balbezit. Gheorghiu onderschept slim de pass. Leca maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Ştefănescu geeft de bal voor. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Dragu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shape FC - FC Târgu-Lăpus 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Tiutiu de bal. Anghelini is nu in balbezit. Gheorghiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ştefănescu onderschept slim de pass. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gheorghiu de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Dragu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shape FC - FC Târgu-Lăpus 0:2

22e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu passt de bal zonder na te denken. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Dragu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shape FC - FC Târgu-Lăpus 0:3

29e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal in één keer door. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dragu met een harde bal richting middenveld. Frunda kopt de bal weg. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaník is nu in balbezit. Vaník speelt de bal door. Grecu is nu in balbezit. Grecu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shape FC 65%, FC Târgu-Lăpus 35%.
Shape FC - FC Târgu-Lăpus 0:3

50e minuut.
Inworp. Dimitrescu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc rent richting de bal. Coc geeft de bal voor. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dimitrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu geeft een lange en hoge pass. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Buhoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaník met de inworp. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shape FC - FC Târgu-Lăpus 0:4

80e minuut.
Vaník is nu in balbezit. Vaník heeft problemen om de bal te vangen. Vaník probeert naar een medespeler te passen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Dragu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rubio probeert naar een medespeler te passen. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea speelt de bal door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mormocea controleert de bal met de borst. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecu. Grecu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean passt de bal zonder na te denken. Păcală geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shape FC 58%, FC Târgu-Lăpus 42%.
Shape FC - FC Târgu-Lăpus 0:4