Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Târgu-Lăpus Shape FC
11 def Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 16.1
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dragu met een harde bal richting middenveld. Gheorghiu kopt de bal weg. Döbbel rent richting de bal. Döbbel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 1:0

9e minuut.
Waleczek met een snelle inworp. Klungelig pakt Vaník de bal. Vaník geeft een lange en hoge pass. Aquilino rent richting de bal. Aquilino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vaník heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore met een sublieme pass. Aquilino is nu in balbezit. Aquilino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 2:0

13e minuut.
Tănăsescu is nu in balbezit. Döbbel verovert de bal door een tackle van achteren. Döbbel passt de bal in één keer door. Aquilino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 3:0

27e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Sansalvatore verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Döbbel rent richting de bal. Döbbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 4:0

29e minuut.
Vaník verovert de bal door een tackle van achteren. Vaník geeft een hoge lob. Tănăsescu heeft problemen om de bal te vangen. Döbbel is nu in balbezit. Döbbel haalt uit met een fantastische trap. Dragu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vaník passt de bal zonder na te denken. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel passt de bal zonder na te denken. Aquilino rent richting de bal. Aquilino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 5:0

34e minuut.
Aquilino is nu in balbezit. Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Daar is Döbbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbbel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tănăsescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Bălăşoiu de bal. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel schiet op doel. Dragu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 6:0

44e minuut.
Döbbel is nu in balbezit. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Döbbel is nu in balbezit. Döbbel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Târgu-Lăpus 22%, Shape FC 78%.
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 6:0

46e minuut.
Sáez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Waleczek passt de bal in één keer door. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel passt de bal in één keer door. Daar is Aquilino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquilino haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dragu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 7:0

54e minuut.
Waleczek passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu is nu in balbezit. Sansalvatore onderschept slim de pass. Aquilino rent richting de bal. Aquilino schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Vaník passt de bal in één keer door. Aquilino probeert naar een medespeler te passen. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel schiet op doel. Dragu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 8:0

64e minuut.
Daar is Waleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Daar is Vaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleczek geeft een lange en hoge pass. Döbbel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 9:0

64e minuut.
Anghelini passt de bal zonder na te denken. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Aquilino rent richting de bal. Döbbel is nu in balbezit. Döbbel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal met de wreef. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilino onderschept slim de pass. Aquilino haalt uit met een fantastische trap. Dragu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de la Hera komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Döbbel is nu in balbezit. Daar is Döbbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbbel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sansalvatore geeft een lange en hoge pass. Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek geeft een hoge lob. Aquilino maakt een snoekduik en kopt de bal. Dragu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 10:0

80e minuut.
Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquilino is nu in balbezit. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tănăsescu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 11:0

83e minuut.
Sansalvatore passt de bal met de wreef. Aquilino is nu in balbezit. Aquilino passt de bal zonder na te denken. Döbbel rent richting de bal. Döbbel schiet op doel. Dragu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Döbbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbbel haalt uit met een fantastische trap. Dragu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 12:0

88e minuut.
Aquilino rent richting de bal. Sansalvatore rent richting de bal. Aquilino is nu in balbezit. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Târgu-Lăpus 31%, Shape FC 69%.
FC Târgu-Lăpus - Shape FC 13:0