Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shape FC City Night 2021
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic passt de bal met de wreef. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bădiţă geeft een hoge lob. Daar is Tănăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu rent richting de bal. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădiţă met de inworp. Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft een hoge lob. Săndiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Andronic onderschept slim de pass. Andronic speelt de bal door. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Andronic met een sublieme pass. Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft een hoge lob. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman schiet op doel. Dragu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini speelt de bal door. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Coporan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft de bal voor. Daar is Tiuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu onderschept slim de pass. Cosma is nu in balbezit. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shape FC 61%, City Night 2021 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shape FC - City Night 2021 0:0

48e minuut.
Daar is Bădiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Cosma is nu in balbezit. Tiutiu onderschept slim de pass. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shape FC - City Night 2021 1:0

62e minuut.
Tiutiu heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache begaat een overtreding. Anghelini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Anghelini kan niet meer verder spelen. Gorun komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman speelt de bal door. Andronic is nu in balbezit. Andronic geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bălăşoiu is nu in balbezit. Andronic onderschept slim de pass. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shape FC - City Night 2021 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shape FC 55%, City Night 2021 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shape FC - City Night 2021 1:1