Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Târgu-Lăpus FC DONAUHAFEN BRAILA
psg1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Toader met de inworp. Dascălu rent richting de bal. Dascălu passt de bal met de wreef. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. de la Hera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Vaník met een snelle inworp. Rubio geeft de bal voor. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Toader met de inworp. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu geeft de bal voor. Jeans kopt de bal weg. de la Hera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Waleczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ahilie is nu in balbezit. Dumitrache verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrache geeft de bal voor. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader met een sublieme pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... de la Hera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rubio rent richting de bal. Bălănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălănescu passt de bal in één keer door. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaník is nu in balbezit. Vaník probeert naar een medespeler te passen. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Târgu-Lăpus 46%, FC DONAUHAFEN BRAILA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:0

46e minuut.
Sansalvatore komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zuccheri speelt de bal door. Vaník speelt de bal door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zuccheri probeert naar een medespeler te passen. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore met een sublieme pass. Vaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaník geeft de bal voor. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Jeans de bal onder controle te krijgen. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:1

56e minuut.
Ahilie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aquilino de bal. Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zuccheri verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccheri passt de bal in één keer door. Boldurescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Vaník passt de bal in één keer door. Aquilino is nu in balbezit. Aquilino met een sublieme pass. Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ahilie geeft de bal voor. Vaník is nu in balbezit. Cristache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vaník raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vaník kan niet meer verder spelen. Roşu komt het veld opgelopen. Ahilie legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 1:1

67e minuut.
Ahilie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butucea is nu in balbezit. Ahilie onderschept slim de pass. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefănescu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zuccheri met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Roşu passt de bal in één keer door. Ştefănescu controleert de bal met de borst. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft de bal voor. Jeans is nu in balbezit. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 1:2

76e minuut.
Boldurescu is nu in balbezit. Aquilino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boldurescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butucea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă rent richting de bal. Zuccheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccheri geeft een hoge lob. Gheorghiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stănică met een harde bal richting middenveld. Zuccheri kopt de bal weg. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquilino is nu in balbezit. Aquilino schiet op doel. Stănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 2:2

81e minuut.
Meleşteu probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Stănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 3:2

83e minuut.
Aquilino probeert naar een medespeler te passen. Waleczek rent richting de bal. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 4:2

86e minuut.
Aquilino probeert naar een medespeler te passen. Butucea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gheorghiu. Gheorghiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Târgu-Lăpus 31%, FC DONAUHAFEN BRAILA 69%.
FC Târgu-Lăpus - FC DONAUHAFEN BRAILA 4:2