Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cluj Shape FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Nicolici verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolici passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca rent richting de bal. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - Shape FC 1:0

43e minuut.
Daar is Ielcean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică passt de bal zonder na te denken. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Dragu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - Shape FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 53%, Shape FC 47%.
cluj - Shape FC 2:0

47e minuut.
Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea begaat een overtreding. Stănăşilă raakt geblesseerd tijdens het duel. David zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oprică controleert de bal met de borst. Oprică geeft de bal voor. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă passt de bal in één keer door. Tănăsescu is nu in balbezit. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - Shape FC 3:0

62e minuut.
Crişan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bădescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Nicolici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Bădescu rent richting de bal. Bădescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Frunda kopt de bal weg. Codrea kan de bal niet met de borst controleren. Codrea passt de bal in één keer door. Daar is Gorun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dragu met een harde bal richting middenveld. Frunda kopt de bal weg. Bălăşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dragu met een harde bal richting middenveld. Frunda is nu in balbezit. Frunda met een sublieme pass. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu draait met de bal, schiet en ... Puiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oprică zal de hoekschop nemen. Negrilă is nu in balbezit. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 47%, Shape FC 53%.
cluj - Shape FC 3:0