Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shape FC cluj
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan onderschept slim de pass. Crişan speelt de bal door. Oprică geeft een hoge lob. Negrilă kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nicolici geeft de bal voor. Tănăsescu kopt de bal weg. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shape FC - cluj 0:1

18e minuut.
Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Tiutiu is nu in balbezit. Stănăşilă begaat een overtreding. Stănăşilă krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft een hoge lob. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Puiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shape FC 49%, cluj 51%.
Shape FC - cluj 0:1

49e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Anghelini rent richting de bal. Nicolici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nicolici moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nicolici schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

54e minuut.
Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ielcean de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ursache geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţigănaş met de inworp. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Ursache rent richting de bal. Tiutiu onderschept slim de pass. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stănescu geeft de bal voor. Tănăsescu kopt de bal weg. Bălăşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shape FC 48%, cluj 52%.
Shape FC - cluj 0:1