Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihai4345 FC Târgu-Lăpus
Normal Tactiek psg1
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.7 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Diamandi geeft de bal voor. Davidovici kopt de bal weg. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Teodorovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Teodorovici trapt de bal weg van het doel. Aquilino is nu in balbezit. Aquilino speelt de bal door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:1

7e minuut.
Zuccheri passt de bal in één keer door. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Aquilino speelt de bal door. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Zuccheri is nu in balbezit. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câţanu geeft de bal voor. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zuccheri probeert naar een medespeler te passen. Ahilie rent richting de bal. Ahilie probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:2

22e minuut.
Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea geeft een hoge lob. Sansalvatore kopt de bal weg. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu geeft de bal voor. Teodorovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Waleczek met een sublieme pass. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Teodorovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ahilie draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Teodorovici trapt de bal weg van het doel. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:3

42e minuut.
Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft een hoge lob. Waleczek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihai4345 74%, FC Târgu-Lăpus 26%.
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:3

46e minuut.
Sáez komt het veld opgelopen. Miąszkiewicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Grecea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáez rent richting de bal. Aplea maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Aplea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aplea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sáez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aquilino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:4

52e minuut.
Câţanu met een sublieme pass. Zuccheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccheri geeft een hoge lob. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:5

59e minuut.
Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez onderschept slim de pass. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:6

61e minuut.
Waleczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sáez rent richting de bal. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu draait met de bal, schiet en ... Teodorovici bokst de bal weg.

63e minuut.
Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek onderschept slim de pass. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Grecea passt de bal zonder na te denken. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Teodorovici trapt de bal weg van het doel. Gheorghiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Davidovici de bal. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jeans rent richting de bal. Jeans geeft de bal voor. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:7

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Sansalvatore de bal onder controle te krijgen. Sansalvatore passt de bal in één keer door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihai4345 79%, FC Târgu-Lăpus 21%.
mihai4345 - FC Târgu-Lăpus 0:8