Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.039 [del]
  • Stadion: cluj Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3007
cluj FC Târgu-Lăpus
Normal Tactiek 11 def
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi is nu in balbezit. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Miąszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Waleczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansalvatore probeert naar een medespeler te passen. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel. Nicolici probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sáez kopt de bal weg. Vitomir rent richting de bal. Waleczek onderschept slim de pass. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vaník met de inworp. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vaník met een sublieme pass. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore passt de bal met de wreef. Ahilie rent richting de bal. Ahilie schiet op doel. Puiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 57%, FC Târgu-Lăpus 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cluj - FC Târgu-Lăpus 0:0

47e minuut.
Ahilie heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek geeft een lange en hoge pass. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez rent richting de bal. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - FC Târgu-Lăpus 0:1

55e minuut.
Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sáez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Codrea de bal. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - FC Târgu-Lăpus 0:2

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de la Hera komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sansalvatore geeft de bal voor. Waleczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stănescu de bal. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Puiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Diamandi zijn tegenspeler op de grond. Diamandi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Zuccheri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roşu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ahilie rent richting de bal. Ahilie speelt de bal door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel. Puiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - FC Târgu-Lăpus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 65%, FC Târgu-Lăpus 35%.
cluj - FC Târgu-Lăpus 0:3