Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RDM Spicu zavoaia
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 27.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Panaszkiewicz rent richting de bal. Butulescu is nu in balbezit. Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea rent richting de bal. Matea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Minciună rent richting de bal. Bardi onderschept slim de pass. Bardi probeert naar een medespeler te passen. MacHutcheon geeft een lange en hoge pass. Matea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pleşu geeft een lange en hoge pass. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygmunt. Zygmunt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RDM 69%, Spicu zavoaia 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RDM - Spicu zavoaia 0:0

46e minuut.
Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt speelt de bal door. Gorie rent richting de bal. Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Matea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Matea is nu in balbezit. Matea schiet op doel. Daar is Tufeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacHutcheon rent richting de bal. MacHutcheon draait met de bal, schiet en ... Banciu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacHutcheon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Matea probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bardi kopt de bal weg. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zygmunt passt de bal met de wreef. Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cosmin geeft een hoge lob. Zygmunt probeert de bal aan de voet te houden. Bardi rent richting de bal. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Holca passt de bal met de wreef. Scheling is nu in balbezit. Scheling met een sublieme pass. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
MacHutcheon geeft een lange en hoge pass. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt passt de bal in één keer door. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Banciu bokst de bal weg. Tufeanu speelt de bal door. Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RDM 74%, Spicu zavoaia 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RDM - Spicu zavoaia 0:0