Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legione Granata FC Buzau Team
451 Tactiek Kamikaze
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Mardan onderschept slim de pass. Mardan passt de bal zonder na te denken. Karembeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică schiet op doel. Pizzardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Buzau Team 1:0

33e minuut.
Karembeu met een sublieme pass. Barreau rent richting de bal. Barreau geeft een hoge lob. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Binescu met een snelle inworp. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu geeft een hoge lob. Chou is nu in balbezit. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Buzau Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 35%, FC Buzau Team 65%.
Legione Granata - FC Buzau Team 2:0

50e minuut.
Prunariu kopt de bal weg. Chou rent richting de bal. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu draait met de bal, schiet en ... Pizzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Buzau Team 3:0

80e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Prunariu passt de bal in één keer door. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Buzau Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 32%, FC Buzau Team 68%.
Legione Granata - FC Buzau Team 4:0