Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steua bucuresti Legione Granata
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal in één keer door. Butulescu is nu in balbezit. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Burlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu rent richting de bal. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Legione Granata 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steua bucuresti 66%, Legione Granata 34%.
steua bucuresti - Legione Granata 0:1

50e minuut.
Diamandi is nu in balbezit. Belu verovert de bal door een tackle van achteren. Belu geeft een lange en hoge pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ban de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steua bucuresti - Legione Granata 1:1

59e minuut.
Bradu rent richting de bal. Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu passt de bal met de wreef. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel. Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mardan kopt de bal weg. Butulescu rent richting de bal. Prunariu speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bradu passt de bal in één keer door. Binescu is nu in balbezit. Tătar begaat een overtreding. Tătar krijgt een gele kaart. Binescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Prunariu met een snel genomen vrije trap. Bradu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Burlan trapt de bal weg. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoiman kopt de bal weg. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Valerie onderschept slim de pass. Valerie geeft de bal voor. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman geeft een lange en hoge pass. Fierbânţeanu bokst de bal weg.

86e minuut.
Muntean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătar met de inworp. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steua bucuresti 53%, Legione Granata 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steua bucuresti - Legione Granata 1:1