Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicu zavoaia FC TimeLapse
Normal Tactiek 532
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Chiaffarata verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru onderschept slim de pass. Iscru speelt de bal door. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kalkowski geeft een lange en hoge pass. Răducanu probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt kopt de bal weg. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Matea passt de bal in één keer door. Carcalete is nu in balbezit. Matea onderschept slim de pass. Magheru is nu in balbezit. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Matea heeft problemen om de bal te vangen. Leca onderschept slim de pass. Magheru is nu in balbezit. Magheru schiet op doel. Răducanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC TimeLapse 1:0

34e minuut.
Zygmunt speelt de bal door. Matea rent richting de bal. Matea speelt de bal door. Magheru rent richting de bal. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Răducanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea geeft een hoge lob. Valerie heeft problemen om de bal te vangen. Magheru is nu in balbezit. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Scheling geeft een lange en hoge pass. MacHutcheon probeert naar een medespeler te passen. Magheru rent richting de bal. Magheru schiet op doel. Răducanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC TimeLapse 2:0

41e minuut.
Daar is Butanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca is nu in balbezit. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carcalete heeft problemen om de bal te vangen. Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Matea met een sublieme pass. Magheru heeft problemen om de bal te vangen. Magheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC TimeLapse 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicu zavoaia 41%, FC TimeLapse 59%.
Spicu zavoaia - FC TimeLapse 3:0

48e minuut.
Leca onderschept slim de pass. Leca met een sublieme pass. Klungelig pakt Carcalete de bal. Matea rent richting de bal. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC TimeLapse 4:0

54e minuut.
Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski geeft de bal voor. Magheru is nu in balbezit. Magheru schiet op doel. Răducanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC TimeLapse 5:0

58e minuut.
Zygmunt kopt de bal weg. Matea met een sublieme pass. Daar is Burlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru is nu in balbezit. Magheru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Burlan geeft de bal voor. Holca geeft een hoge lob. Magheru rent richting de bal. Magheru draait met de bal, schiet en ... Răducanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkowski geeft de bal voor. Burlan is nu in balbezit. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Scheling speelt de bal door. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru is nu in balbezit. Matea rent richting de bal. Matea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicu zavoaia 34%, FC TimeLapse 66%.
Spicu zavoaia - FC TimeLapse 5:0