Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legione Granata FC.Vigea Dinamo Bucuresti
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Metea verovert de bal door een tackle van achteren. Metea speelt de bal door. Bicheru geeft een hoge lob. Ristea is nu in balbezit. Ristea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Maricescu geeft een hoge lob. Inworp. Binescu met een snelle inworp. Prunariu rent richting de bal. Prunariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Milică rent richting de bal. Metea rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Milică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 1:0

42e minuut.
Binescu onderschept slim de pass. Prunariu rent richting de bal. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 45%, FC.Vigea Dinamo Bucuresti 55%.
Legione Granata - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 1:0

52e minuut.
Cristache passt de bal met de wreef. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu probeert naar een medespeler te passen. Ristea is nu in balbezit. Ristea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bicheru kopt de bal weg. Comănescu rent richting de bal. Comănescu passt de bal in één keer door. Ristea is nu in balbezit. Ristea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim geeft een lange en hoge pass. Prunariu is nu in balbezit. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Silveanu geeft de bal voor. Inworp. Binescu met de inworp. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Catinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Achim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 44%, FC.Vigea Dinamo Bucuresti 56%.
Legione Granata - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 1:0