Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steua bucuresti Spicu zavoaia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 29.4
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Valerie geeft een lange en hoge pass. Matea rent richting de bal. Matea speelt de bal door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Bardi verovert de bal door een tackle van achteren. Bardi geeft een hoge lob. Magheru heeft problemen om de bal te vangen. Magheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:1

5e minuut.
Scheling onderschept slim de pass. Scheling geeft de bal voor. Purcaru kopt de bal weg. Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Răducanu rent richting de bal. Magheru rent richting de bal. Răducanu rent richting de bal. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Matea probeert de bal aan de voet te houden. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Matea rent richting de bal. Purcaru is nu in balbezit. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:2

13e minuut.
Valerie rent richting de bal. MacHutcheon onderschept slim de pass. MacHutcheon speelt de bal door. Magheru is nu in balbezit. Magheru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Butulescu passt de bal met de wreef. Răducanu rent richting de bal. Met opzet legt Matea zijn tegenspeler op de grond. Matea krijgt een gele kaart. Răducanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Butulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiaffarata rent richting de bal. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Majaru is nu in balbezit. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru draait met de bal, schiet en ... Burlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:3

32e minuut.
Matea met een sublieme pass. Majaru heeft problemen om de bal te vangen. Magheru is nu in balbezit. Magheru draait met de bal, schiet en ... Burlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:4

37e minuut.
MacHutcheon rent richting de bal. MacHutcheon passt de bal in één keer door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Burlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:5

40e minuut.
MacHutcheon geeft een hoge lob. Scheling is nu in balbezit. Scheling geeft een hoge lob. Magheru maakt een snoekduik en kopt de bal. Burlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:6

44e minuut.
Butulescu geeft een hoge lob. Scheling met een sublieme pass. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Burlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steua bucuresti 64%, Spicu zavoaia 36%.
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:7

48e minuut.
Tătar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Butulescu de bal onder controle te krijgen. Răducanu is nu in balbezit. Magheru onderschept slim de pass. Magheru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Butulescu geeft een lange en hoge pass. Diamandi rent richting de bal. Holca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diamandi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şoiman neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Matea rent richting de bal. Magheru rent richting de bal. Matea rent richting de bal. Matea draait met de bal, schiet en ... Majaru probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea passt de bal in één keer door. Magheru rent richting de bal. Magheru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea passt de bal zonder na te denken. Magheru rent richting de bal. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Burlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:8

71e minuut.
Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Matea is nu in balbezit. Matea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Purcaru speelt de bal door. Bardi is nu in balbezit. Bardi probeert naar een medespeler te passen. MacHutcheon rent richting de bal. MacHutcheon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
MacHutcheon probeert naar een medespeler te passen. Magheru heeft problemen om de bal te vangen. Matea rent richting de bal. Magheru is nu in balbezit. Magheru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steua bucuresti 58%, Spicu zavoaia 42%.
steua bucuresti - Spicu zavoaia 0:8