Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legione Granata FC Craiova59
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică onderschept slim de pass. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică onderschept slim de pass. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. Chivu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Craiova59 1:0

17e minuut.
Mardan is nu in balbezit. Florescu onderschept slim de pass. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu is nu in balbezit. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Andrei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Binescu met de inworp. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Craiova59 2:0

36e minuut.
Belu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Căldăraru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 46%, FC Craiova59 54%.
Legione Granata - FC Craiova59 2:0

52e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu met een sublieme pass. Prunariu is nu in balbezit. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atanasiu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip geeft een lange en hoge pass. Inworp. Achim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Căldăraru passt de bal zonder na te denken. Filip probeert de bal met de borst te controleren. Filip geeft een hoge lob. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Craiova59 2:1

73e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achim. Filip is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filip zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Florescu rent richting de bal. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milică is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legione Granata - FC Craiova59 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 35%, FC Craiova59 65%.
Legione Granata - FC Craiova59 3:1