Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicu zavoaia FC.Vigea Dinamo Bucuresti
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Ivănescu met een snelle inworp. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu schiet op doel. Ristea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 0:1

6e minuut.
Bicheru passt de bal met de wreef. Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkowski speelt de bal door. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz schiet op doel. Catinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Scheling probeert de bal met de borst te controleren. Scheling geeft een hoge lob. Magheru rent richting de bal. Magheru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cristache onderschept slim de pass. Kalkowski rent richting de bal. Kalkowski speelt de bal door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Silveanu is nu in balbezit. Silveanu passt de bal in één keer door. Magheru rent richting de bal. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Catinca probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache passt de bal in één keer door. Bicheru rent richting de bal. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 1:1

29e minuut.
Scheling geeft een lange en hoge pass. Catinca probeert naar een medespeler te passen. Kalkowski kopt de bal weg. Magheru rent richting de bal. Magheru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
MacHutcheon is nu in balbezit. MacHutcheon passt de bal in één keer door. Daar is Magheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacHutcheon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacHutcheon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kalkowski speelt de bal door. Magheru is nu in balbezit. Bicheru is nu in balbezit. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 2:1

40e minuut.
Magheru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bicheru. Magheru raakt geblesseerd tijdens het duel. Zygmunt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scheling bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheling geeft een lange en hoge pass. Catinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magheru rent richting de bal. Magheru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicu zavoaia 38%, FC.Vigea Dinamo Bucuresti 62%.
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 3:1

51e minuut.
Panaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panaszkiewicz passt de bal met de wreef. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru schiet op doel. Catinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 4:1

55e minuut.
Scheling speelt de bal door. Magheru is nu in balbezit. Magheru passt de bal in één keer door. Kalkowski is nu in balbezit. Kalkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kalkowski speelt de bal door. Panaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Panaszkiewicz speelt de bal door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap. Catinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Scheling rent richting de bal. Scheling geeft een lange en hoge pass. Maricescu controleert de bal met de borst. Magheru rent richting de bal. Magheru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 5:1

67e minuut.
Bicheru rent richting de bal. Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Magheru is nu in balbezit. Magheru schiet op doel. Catinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Maricescu met de inworp. Cristache is nu in balbezit. MacHutcheon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacHutcheon krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Bardi geeft een lange en hoge pass. MacHutcheon kopt de bal weg. Silveanu geeft een hoge lob. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicu zavoaia 41%, FC.Vigea Dinamo Bucuresti 59%.
Spicu zavoaia - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 6:1