Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TimeLapse Legione Granata
532 Tactiek 451
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Carcalete rent richting de bal. Carcalete geeft een hoge lob. Mardan kopt de bal weg. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Muntean kopt de bal weg. Iscru is nu in balbezit. Mardan is nu in balbezit. Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu draait met de bal, schiet en ... Fierbânţeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Leca rent richting de bal. Prunariu begaat een overtreding. Prunariu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Carcalete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Iscru geeft een hoge lob. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban geeft een lange en hoge pass. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Prunariu passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TimeLapse 56%, Legione Granata 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TimeLapse - Legione Granata 0:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu met een sublieme pass. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Gridean met de inworp. Truşcă speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TimeLapse - Legione Granata 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TimeLapse 61%, Legione Granata 39%.
FC TimeLapse - Legione Granata 0:1