Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legione Granata FC TimeLapse
451 Tactiek 532
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Alexandrescu is nu in balbezit. Alexandrescu geeft een hoge lob. Inworp. Achim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ban de bal onder controle te krijgen. Eminescu rent richting de bal. Eminescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Iscru kopt de bal weg. Bradu is nu in balbezit. Carcalete schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carcalete krijgt een gele kaart. Bradu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 33%, FC TimeLapse 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legione Granata - FC TimeLapse 0:0

48e minuut.
Milică geeft een hoge lob. Truşcă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Binescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel. Răducanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

61e minuut.
Belu kopt de bal weg. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Iscru de bal. Iscru passt de bal in één keer door. Muntean heeft problemen om de bal te vangen. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alexandrescu de bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap. Răducanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu geeft een lange en hoge pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Muntean passt de bal in één keer door. Mardan heeft problemen om de bal te vangen. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Truşcă speelt de bal door. Achim is nu in balbezit. Achim speelt de bal door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Răducanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 36%, FC TimeLapse 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legione Granata - FC TimeLapse 0:0