Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Vigea Dinamo Bucuresti FC TimeLapse
Normal Tactiek 532
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Răducanu trapt de bal weg. Iscru kopt de bal weg. Maricescu rent richting de bal. Boca onderschept slim de pass. Boca geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Vigea Dinamo Bucuresti - FC TimeLapse 0:1

30e minuut.
Comănescu probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Burlan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurduc met een snelle inworp. Comănescu rent richting de bal. Comănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Vigea Dinamo Bucuresti 49%, FC TimeLapse 51%.
FC.Vigea Dinamo Bucuresti - FC TimeLapse 0:1

53e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Burlan rent richting de bal. Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristea draait met de bal, schiet en ... Răducanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ristea passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Burlan de bal onder controle te krijgen. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie geeft een lange en hoge pass. Eminescu kopt de bal weg. Catinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hurduc passt de bal in één keer door. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu passt de bal met de wreef. Ristea rent richting de bal. Ristea schiet op doel. Răducanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Maricescu met de inworp. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boca krijgt een gele kaart. Ivănescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ivănescu kan niet meer verder spelen. Cosmescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Vigea Dinamo Bucuresti 59%, FC TimeLapse 41%.
FC.Vigea Dinamo Bucuresti - FC TimeLapse 0:1