Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Craiova59 FC.Vigea Dinamo Bucuresti
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Atanasiu is nu in balbezit. Hurduc rent richting de bal. Atanasiu begaat een overtreding. Hurduc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bicheru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ristea is nu in balbezit. Ristea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Craiova59 - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 0:1

12e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Tiuca zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tiuca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cristache moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cristache kan niet meer verder spelen. Chiţul komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Bicheru probeert naar een medespeler te passen. Maricescu rent richting de bal. Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Andrei kopt de bal weg. Andrei is nu in balbezit. Ristea onderschept slim de pass. Ristea draait met de bal, schiet en ... Sofian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ciurea speelt de bal door. Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristea haalt uit met een fantastische trap. Sofian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Craiova59 - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 0:2

23e minuut.
Bicheru probeert naar een medespeler te passen. Hurduc rent richting de bal. Hurduc speelt de bal door. Ristea rent richting de bal. Ristea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cosmescu speelt de bal door. Teodorescu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Craiova59 67%, FC.Vigea Dinamo Bucuresti 33%.
FC Craiova59 - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 0:2

48e minuut.
Metea is nu in balbezit. Metea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanasiu met de inworp. Ciurea geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Chiţul met een snelle inworp. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru speelt de bal door. Klungelig pakt Ristea de bal. Ristea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrei heeft problemen om de bal te vangen. Sofian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ciurea geeft een lange en hoge pass. Daar is Mărculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ciurea passt de bal met de wreef. Florescu is nu in balbezit. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Craiova59 52%, FC.Vigea Dinamo Bucuresti 48%.
FC Craiova59 - FC.Vigea Dinamo Bucuresti 0:2