Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RDM Legione Granata
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Milică rent richting de bal. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Deleanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mardan de bal onder controle te krijgen. Butulescu rent richting de bal. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RDM - Legione Granata 1:0

19e minuut.
Minciună rent richting de bal. Binescu onderschept slim de pass. Binescu passt de bal met de wreef. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gorie met een snelle inworp. Cosmin rent richting de bal. Achim met een sublieme pass. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Bradu passt de bal zonder na te denken. Minciună onderschept slim de pass. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RDM - Legione Granata 1:1

38e minuut.
Banciu trapt de bal weg. Deleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cosmin de bal. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... Banciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achim met een snelle inworp. Bradu speelt de bal door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă onderschept slim de pass. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RDM 77%, Legione Granata 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RDM - Legione Granata 1:1

47e minuut.
Gorie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tufeanu de bal onder controle te krijgen. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Tufeanu geeft een hoge lob. Inworp. Truşcă met een snelle inworp. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Mardan onderschept slim de pass. Mardan probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... Banciu bokst de bal weg.

69e minuut.
Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan verovert de bal door een tackle van achteren. Bădălan passt de bal in één keer door. Pâslaru is nu in balbezit. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banciu trapt de bal weg. Bradu kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RDM - Legione Granata 1:2

77e minuut.
Butulescu met een sublieme pass. Daar is Butulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Achim kopt de bal weg. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RDM 73%, Legione Granata 27%.
FC RDM - Legione Granata 1:2