Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legione Granata FC RDM
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună onderschept slim de pass. Minciună geeft de bal voor. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bradu onderschept slim de pass. Bradu geeft de bal voor. Tufeanu rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Milică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pleşu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Achim rent richting de bal. Achim geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Banciu met een sublieme pass. Pâslaru rent richting de bal. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Belu geeft een lange en hoge pass. Gorie is nu in balbezit. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică onderschept slim de pass. Milică haalt uit met een fantastische trap. Banciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gorie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belu met een snelle inworp. Achim is nu in balbezit. Achim geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 36%, FC RDM 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legione Granata - FC RDM 0:0

49e minuut.
Minciună onderschept slim de pass. Minciună geeft een hoge lob. Muntean is nu in balbezit. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu geeft de bal voor. Klungelig pakt Muntean de bal. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Banciu trapt de bal weg van het doel. Prunariu speelt de bal door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... Bradu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Binescu met een snelle inworp. Prunariu met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legione Granata 32%, FC RDM 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legione Granata - FC RDM 0:0