Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DUDE STEAUA FCSB Berceni
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 37.2
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Ursulescu passt de bal met de wreef. Gavico heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:1

5e minuut.
Petrea passt de bal in één keer door. Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico verovert de bal door een tackle van achteren. Gavico schiet op doel. Groenweghe probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Patraulea met een sublieme pass. Ursuţ heeft problemen om de bal te vangen. Ursuţ passt de bal in één keer door. Gavico heeft problemen om de bal te vangen. Gavico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gavico heeft problemen om de bal te vangen. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal passt de bal met de wreef. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:2

17e minuut.
Decebal rent richting de bal. Woodburn verovert de bal door een tackle van achteren. Woodburn speelt de bal door. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe passt de bal met de wreef. Gavico rent richting de bal. Gavico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:3

20e minuut.
Petrea passt de bal met de wreef. Bunghitu is nu in balbezit. Klungelig pakt Gavico de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Woodburn is nu in balbezit. Woodburn passt de bal in één keer door. Groenweghe rent richting de bal. Groenweghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:4

33e minuut.
Vişan geeft een hoge lob. Bunghitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavico is nu in balbezit. Gavico schiet op doel. Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Groenweghe speelt de bal door. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ met een sublieme pass. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Gavico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn rent richting de bal. Chişcanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chişcanu krijgt een gele kaart. Woodburn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woodburn neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:5

37e minuut.
Petrea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patraulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavico verovert de bal door een tackle van achteren. Gavico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groenweghe rent richting de bal. Groenweghe schiet op doel. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:6

40e minuut.
Ursuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe passt de bal met de wreef. Daar is Gavico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ speelt de bal door. Enculescu is nu in balbezit. Groenweghe verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ion speelt de bal door. Vişan rent richting de bal. Vişan met een sublieme pass. Gavico is nu in balbezit. Gavico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 65%, STEAUA FCSB Berceni 35%.
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:7

46e minuut.
Gavico probeert naar een medespeler te passen. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Groenweghe de bal onder controle te krijgen. Chişcanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Groenweghe raakt geblesseerd tijdens het duel. Woodburn neemt de penalty, wat een uithaal! Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:8

54e minuut.
Groenweghe rent richting de bal. Gavico is nu in balbezit. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Vinereanu met een harde bal richting middenveld. Ursulescu kopt de bal weg. Groenweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ... Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:9

56e minuut.
Gavico rent richting de bal. Gavico geeft een hoge lob. Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu met een sublieme pass. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:10

74e minuut.
Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Groenweghe de bal. Groenweghe passt de bal in één keer door. Gavico rent richting de bal. Gavico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mândreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Groenweghe de bal. Groenweghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Onuţ geeft de bal voor. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Gavico is nu in balbezit. Gavico schiet op doel. Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:11

85e minuut.
Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodburn geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bunghitu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vişan neemt de hoekschop. Gavico krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vinereanu trapt de bal weg. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Groenweghe probeert de bal aan de voet te houden. Groenweghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Onuţ geeft een lange en hoge pass. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Gavico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 73%, STEAUA FCSB Berceni 27%.
FC DUDE - STEAUA FCSB Berceni 0:12