Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FCSB Berceni FC DUDE
433 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 17.1
solid Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Kapourelakos geeft een hoge lob. Hirschi rent richting de bal. Hirschi passt de bal in één keer door. Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodburn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Varjan met een sublieme pass. Quốc Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Groenweghe geeft een lange en hoge pass. Huttinger rent richting de bal. Huttinger schiet op doel. Vinereanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Tiutiu onderschept slim de pass. Tiutiu passt de bal met de wreef. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bunghitu geeft de bal voor. Kapourelakos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrea. Petrea krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Hirschi verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschi speelt de bal door. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 1:0

19e minuut.
Groenweghe geeft de bal voor. Huttinger heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi is nu in balbezit. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 2:0

21e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi onderschept slim de pass. Hirschi passt de bal zonder na te denken. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi onderschept slim de pass. Hirschi passt de bal in één keer door. Woodburn rent richting de bal. Woodburn geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Decebal met een sublieme pass. Kapourelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapourelakos geeft een lange en hoge pass. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Huttinger is nu in balbezit. Huttinger passt de bal in één keer door. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 3:0

31e minuut.
Hirschi rent richting de bal. Hirschi met een sublieme pass. Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra geeft de bal voor. Huttinger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 4:0

38e minuut.
Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger passt de bal in één keer door. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe passt de bal zonder na te denken. Huttinger heeft problemen om de bal te vangen. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 18%, FC DUDE 82%.
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 4:0

46e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu geeft een lange en hoge pass. Tenu kan de bal niet met de borst controleren. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenweghe onderschept slim de pass. Groenweghe passt de bal met de wreef. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 5:0

60e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Tenu geeft een hoge lob. Quốc Thành met een sublieme pass. Neyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyra geeft de bal voor. Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hirschi passt de bal zonder na te denken. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger passt de bal in één keer door. Hirschi heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Hirschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi passt de bal zonder na te denken. Daar is Woodburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 6:0

72e minuut.
Patraulea met een sublieme pass. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patraulea is nu in balbezit. Huttinger onderschept slim de pass. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Hirschi met een sublieme pass. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger schiet op doel. Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 7:0

80e minuut.
Klungelig pakt Neyra de bal. Hirschi rent richting de bal. Hirschi passt de bal zonder na te denken. Huttinger rent richting de bal. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 14%, FC DUDE 86%.
STEAUA FCSB Berceni - FC DUDE 7:0