Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACELONA11 GIGEL FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mihăilescu met de inworp. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Şerban zijn tegenspeler op de grond. Şerban krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Goga met een sublieme pass. Klungelig pakt Mânzeanu de bal. Niţu is nu in balbezit. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihăilescu rent richting de bal. Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Niţu is nu in balbezit. Niţu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Niţu rent richting de bal. Mânzeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danciu. Danciu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Eftene geeft een lange en hoge pass. Truie probeert de bal aan de voet te houden. Munteanu probeert naar een medespeler te passen. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 58%, GIGEL FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BACELONA11 - GIGEL FC 0:0

70e minuut.
Goga is nu in balbezit. Goga geeft een hoge lob. Eftene is nu in balbezit. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu schiet op doel. Ţugulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Munteanu passt de bal in één keer door. Goga is nu in balbezit. Goga passt de bal met de wreef. Mânzeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BACELONA11 - GIGEL FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 48%, GIGEL FC 52%.
BACELONA11 - GIGEL FC 0:1