Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bayer muncgen rapizi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bădilă passt de bal in één keer door. Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte met een sublieme pass. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bayer muncgen - rapizi 1:0

8e minuut.
Strujac speelt de bal door. Doboş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silion. Doboş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Silion onderschept slim de pass. Leonte is nu in balbezit. Leonte met een sublieme pass. Lăcustă is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion met een sublieme pass. Diamandopol probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Diamandopol kopt de bal weg. Silion probeert de bal aan de voet te houden. Leonte is nu in balbezit. Leonte haalt uit met een fantastische trap. Lăcustă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Strujac rent richting de bal. Strujac passt de bal zonder na te denken. Bădilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Berescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Silion rent richting de bal. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte passt de bal met de wreef. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer muncgen 38%, rapizi 62%.
bayer muncgen - rapizi 1:0

85e minuut.
Ghiţulescu met een sublieme pass. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte passt de bal zonder na te denken. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bayer muncgen 38%, rapizi 62%.
bayer muncgen - rapizi 1:0