Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA FCSB Berceni GIGEL FC
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 15.7
solid Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


6e minuut.
Butanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maniu komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Hirschi passt de bal in één keer door. Neyra heeft problemen om de bal te vangen. Neyra speelt de bal door. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - GIGEL FC 1:0

24e minuut.
Săndiţă rent richting de bal. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu geeft een lange en hoge pass. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. Grădean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mihăilescu passt de bal met de wreef. Huichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichal passt de bal zonder na te denken. Huttinger rent richting de bal. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Maniu de bal onder controle te krijgen. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi speelt de bal door. Klungelig pakt Huttinger de bal. Huttinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Neyra met de inworp. Ticu rent richting de bal. Hirschi onderschept slim de pass. Hirschi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 36%, GIGEL FC 64%.
STEAUA FCSB Berceni - GIGEL FC 1:0

52e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Woodburn verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Huttinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huttinger schiet op doel. Grădean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - GIGEL FC 2:0

55e minuut.
Tiutiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Maniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi rent richting de bal. Daar is Hirschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hirschi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maniu. Hirschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tiutiu met een snel genomen vrije trap. Huttinger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Huttinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger heeft problemen om de bal te vangen. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Grădean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Groenweghe kopt de bal weg. Klungelig pakt Hirschi de bal. Huttinger is nu in balbezit. Hirschi rent richting de bal. Hirschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - GIGEL FC 3:0

73e minuut.
Bitang geeft de bal voor. Inworp. Neyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maniu speelt de bal door. Hirschi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Şoneriu passt de bal met de wreef. Woodburn is nu in balbezit. Woodburn passt de bal zonder na te denken. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Hirschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschi passt de bal in één keer door. Daar is Huttinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huttinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bitang de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Neyra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Săndiţă kan de bal niet met de borst controleren. Hirschi rent richting de bal. Huttinger rent richting de bal. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - GIGEL FC 4:0

86e minuut.
Munteanu rent richting de bal. Woodburn onderschept slim de pass. Woodburn geeft een lange en hoge pass. Bitang controleert de bal met de borst. Huttinger is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA FCSB Berceni - GIGEL FC 5:0

87e minuut.
Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodburn rent richting de bal. Woodburn speelt de bal door. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huichal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hirschi heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA FCSB Berceni 29%, GIGEL FC 71%.
STEAUA FCSB Berceni - GIGEL FC 5:0