Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BACELONA11 FC DUDE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Decebal rent richting de bal. Latovlevici verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu is nu in balbezit. Latovlevici verovert de bal door een tackle van achteren. Latovlevici geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Patraulea rent richting de bal. Latovlevici begaat een overtreding. Patraulea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enculescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Enculescu de bal onder controle te krijgen. Danciu speelt de bal door. Şerban rent richting de bal. Şerban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BACELONA11 - FC DUDE 1:0

34e minuut.
Şerban verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal rent richting de bal. Decebal speelt de bal door. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tenu geeft een hoge lob. Nedelescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Patraulea de bal. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 53%, FC DUDE 47%.
BACELONA11 - FC DUDE 1:0

50e minuut.
Gugu draait met de bal, schiet en ... Oasenegre rent richting de bal. Mândreanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mândreanu krijgt een gele kaart. Oasenegre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Varjan speelt de bal door. Petrea rent richting de bal. Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Şerban is nu in balbezit. Şerban geeft de bal voor. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Danciu rent richting de bal. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enculescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Enculescu kan niet meer verder spelen. Milosteanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BACELONA11 35%, FC DUDE 65%.
BACELONA11 - FC DUDE 1:0