Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DUDE BACELONA11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Danciu is nu in balbezit. Patraulea onderschept slim de pass. Patraulea passt de bal met de wreef. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Enculescu is nu in balbezit. Oasenegre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oasenegre krijgt een gele kaart. Enculescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban passt de bal zonder na te denken. Gugu rent richting de bal. Gugu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DUDE - BACELONA11 0:1

32e minuut.
Danciu passt de bal met de wreef. Şerban rent richting de bal. Gugu rent richting de bal. Şerban is nu in balbezit. Şerban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Patraulea is nu in balbezit. Patraulea passt de bal in één keer door. Petrea rent richting de bal. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nicodin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea met een sublieme pass. Eftene rent richting de bal. Petrea verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 59%, BACELONA11 41%.
FC DUDE - BACELONA11 0:1

53e minuut.
Tenu onderschept slim de pass. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Decebal met een snelle inworp. Tenu rent richting de bal. Şerban onderschept slim de pass. Şerban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Decebal rent richting de bal. Şerban is nu in balbezit. Decebal begaat een overtreding. Şerban raakt geblesseerd tijdens het duel. Danciu wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DUDE 53%, BACELONA11 47%.
FC DUDE - BACELONA11 0:1